företagsskylt

Ska ni skaffa nya företagsskyltar vid flytten?

Inför en företagsflytt finns det så mycket att stå i. Det spelar ingen roll om det är en mindre verksamhet eller ett företag med lokaler i flera våningsplan. Det kommer att krävas god planering av allt från flytt av personliga arbetsplatser till de företagsskyltar som sitter på fasader och väggarna i lokalerna.

Ska ni skaffa nya företagsskyltar vid flytten eller är det bättre att ta med de som redan finns? Det här är en fråga vars svar beror en hel del på hur de där skyltarna ser ut i nuläget och hur de kommer att passa i de nya lokalerna.

Är det dags för nya företagsskyltar?

När ni ser på billiga flyttkartonger och funderar lite på om ni ska stuva namnskyltar från kontor i dessa så kanske tanken om att investera i nya dyker upp. Fasadskyltar kanske inte ens kommer att passa på den nya fasaden.

Beroende på hur den nya byggnaden ser ut och var skylten ska sitta så kan det ju vara så att ni behöver något nytt som syns bättre. Kanske är det dags för en skylt med ljus eller en modell som är lite större för att synas bättre på långt håll.

Om företaget ska flytta till ett annat land så kan det absolut behövas en ny företagsskylt som är översatt och som passar bättre i det landets kultur vad gäller form och färg. Oavsett vad som är på gång så är ett hett flytttips att ta chansen att få en ny företagsskylt som är ännu bättre än den ni haft på den gamla adressen.

utländsk företagsskylt

Dags för nya namnskyltar

Även på arbetsplatser där man inte har så många anställda så sker det då och då att man behöver uppdatera företagsskyltar som visar vem som gör vad och var. En person kan ha fått nya uppgifter och då är det klart att det är trevligt att det avspeglar på namnskylten som sitter vid den egna dörren.

Inför flytten kan det vara läge att gå igenom de skyltar som finns på kontoret och på lager. Vissa kan förbli som de är medan andra behöver uppdateras. För att få en enhetlighet kan det vara dags att beställa helt nya namnskyltar som alla ser likadana ut.

Om ni inte kommer att flyttstäda själva så kan det bolag som städar montera ner de gamla skyltarna och kasta dessa med rätt sortering. De kommer inte länge att behövs när ni har nya snygga skyltar som passar perfekt in i de nya lokalerna. Se på varianter som mässing och glas hellre än enkla klistermärken. Att ha fina företagsskyltar med namn är att investera i känslan man får då man besöker verksamheten.

Summering

När ett företag ska flytta är det hög tid att se över företagsskyltar för att avgöra vilka som får följa med till den nya adressen och vilka som bör bytas ut mot nya. Det kan vara dags för ny design och givetvis också för nya namnskyltar som gör det lätt att hitta olika personer på företaget på den nya adressen.