flyttkartonger

Flytt och flyttstädning från samma bolag

Ska du beställa både flytt och flyttstädning från ett företag som erbjuder båda tjänsterna? Det finns uppenbara fördelar med att få flytten och städningen som ett paket. Vi ska ta en titt på varför detta kan vara det bästa valet för dig.

Fördelar med flytt och flyttstädning från samma bolag:

Det blir mycket bekvämare

Om du väljer flytt och flyttstädning i Eskilstuna från ett bolag som kan sköta rubbet så är det väldigt bekvämt. Det går ju att få hjälp med precis allting. Du slipper köpa flyttkartonger på Biltema eller leta efter banankartonger bakom butiker. Du slipper oroa dig för att din städning inte blir godkänd.

Det kan vara tillräckligt stressigt att genomgå en flytt och då behöver du inte extra arbetsbörda av att behöva samordna med flera företag. Att ha ett företag som sköter båda uppgifterna innebär mindre samordning och färre kontakter att hantera. Det spar dig tid och kanske också pengar.

Spara tid som du kan använda för annat

Med ett företag som gör allt som behövs för att klara av en flytt så är schemaläggningen sannolikt mer effektiv. Städpersonalen kan komma in så snart flyttbesättningen är klar, utan mellanrum. Därmed kan du bli klar med din flytt mycket snabbare. Då får du tid över för annat som kan kännas viktigare som till exempel en semesterresa.

Flytt och flyttstädning i ett är kostnadseffektivt

Såvida du inte ska flytta ett Tiny House så går det ju inte att komma undan behovet av att städa bostaden. Detta är ett krav (det brukar finnas med i hyresavtal) när vi lämnar en lägenhet i Sverige.

Vissa företag erbjuder paketerbjudanden om du bokar flera tjänster vilket kan resultera i kostnadsbesparingar jämfört med att anlita separata företag för varje uppgift. Din tid är ju också värd pengar så tiden du sparar kan också ses som något som bidrar till kostnadseffektiviteten.

Det finns någon som tar ansvar

Om något skadas eller går fel under processen så har du bara ett företag att ta itu med vilket gör lösningen av eventuella problem enklare och enklare. Dessutom kan professionella svenska städtjänster de regler som gäller för flyttstädningen. De kan ge dig garanti så att du kan lita på att städningen blir godkänd.

dammsugare
En professionell tjänst använder säkra maskiner för städningen

Kvalitetssäkring är bra att få

Ett företag som är specialiserat på både flytt- och städtjänster kommer sannolikt att ha en hög kvalitetskontroll på plats för båda processerna vilket säkerställer att båda jobben utförs väl.

Full service med allt du behöver

Vissa företag flyttar och städar inte bara utan erbjuder även tilläggstjänster som packning och uppackning, demontering och återmontering av möbler eller förvaringslösningar. Att få allt hanterat av ett företag kan förenkla processen ytterligare.

Kom dock ihåg att inte alla flyttföretag är samma sak. Det är viktigt att undersöka och välja ett välrenommerat företag som har positiva recensioner för både sina flytt- och städtjänster för att säkerställa att du får bästa resultat.